OM OSS

Marknadsför ditt företag, visa upp din konst, starta en webbshop eller prova nya idèer.
Vi gör det lätt för alla att skapa en vacker och professionell webbnärvaro.

Vi gör det avancerade lätt

Vi tar hand om kodandet så att ni kan ägna er tid åt innehållet

arbetsplats_arbete
VILKA VI ÄR

Webble är en webbyrå som inriktar sig på design och utformning av kostnadseffektiva hemsidor åt småföretag och privatpersoner.

programmering_dator
VAD VI GÖR

Vi gör smarta, snygga och funktionella hemsidor som funkar på både mobil och dator. Vi kan även hjälpa dig med ditt varumärke.

solnedgang_person
VÅRT MÅL

Vi ser idag att växande problem där mindre företag inte har råd med en hemsida. Vårt mål är att alla ska ha råd med en bra webbnärvaro.

En smidigare upplevelse för varje pixel

Wobble är ett nystartat företag sedan hösten 2017 som erbjuder färdiga webblösningar, anpassade sidor och drift & underhåll av sidan. Med våra designer får du ett proffsigt resultat samtidigt som du själv kan uppdatera sidan var du än är. Vårt mål med Wobble är att vemsomhelst ska ha råd att skapa en identitet på nätet.

dator_arbete_utomhus

Vår arbetsprocess

01

Analys

I den första fasen så samlar vi in information från er. Om ni har en tidigare sida, vad ni vill få med och även era konkurrenters närvaro på internet.

02

Planering

I den andra fasen börjar vi lägga upp en struktur på hur vi tänker att er sida ska se ut och funktioner ni kan tänkas behöva.

03

Design

Det är nu dags att börja sätta planerna i verket. I detta skedet börjar vi jobba på designen och layouten av er hemsida.

04

Utveckling

Nu när designen är fastställd börjar vi utveckla funktionerna och hur hemsidan känns. Vi bygger även upp ett användarvänligt gränssnitt åt er.

05

Lansering

Er sida är redo att lanseras! Vi för över hemsidan till ett webbhotell och ni kan hålla koll på besökarstatistik med ett verktyg från Google.

06

Underhåll

Er sida är online och ni får inloggningsuppgifter för att redigera och skapa innehåll. Vi tar hand om webbhotell, uppdateringar och säkerhet.

office-hft

Varför välja oss?

Lägre priser

Genom att basera vårt arbete på våra egna mallar, WordPress och att vi inte har något dyrt kontor kan vi erbjuda våra kunder ett mycket lägre pris på fullvärdiga och utbyggbara hemsidor.

Säkerhet för framtiden och frihet

Vi bygger sidor baserade på WordPress och väl beprövade webbstandarder istället för att basera vårt arbete på kortvariga trender. Eftersom sidan baseras på WordPress kommer ni i framtiden om ni så vill kunna ändra utseendet med valfri webbyrå men ändå behålla allt ert innehåll.

Trygghet

Efter att vi lanserat er hemsida så hjälper vi er med webbhotell, uppdateringar och säkerhet. Vi hjälper er också om ni skulle köra fast och inte ver hur man går tillväga eller ifall något problem skulle uppstå.

*Wordpress skapades först 2003 och är idag världens mest använda webbpubliceringsverktyg.

Redo att ta nästa steg på webben?

Låt oss göra det tillsammans!

TJÄNSTER

Design & utveckling
Drift & underhåll
Webbhandel
Bokningssystem
Flerspråkig sida

SUPPORT

Frågor & svar
Videoguider
Chatta med oss

Marknadsför ditt företag, visa upp din konst, starta en webbshop eller prova nya idèer. Vi gör det lätt för alla att skapa en vacker och professionell webbnärvaro.

TJÄNSTER

Design & utveckling
Drift & underhåll
Webbhandel
Bokningssystem
Flerspråkig sida

SUPPORT

Frågor & svar
Videoguider
Chatta med oss

 

Marknadsför ditt företag, visa upp din konst, starta en webbshop eller prova nya idèer. Vi gör det lätt för alla att skapa en vacker och professionell webbnärvaro.

Copyright © 2018 - Webble

Skapat med  från Webble.se

Skapat med  från Webble.se
Copyright © 2018 - Webble